22415Ceai verde Tung Ting Oolong

Ceai verde Tung Ting Oolong
Orasul Bao Loc se afla in provincia Lam Dong,zona muntoasa in sudul Vietnamului.Aici gasim un excelent ceai verde Oolong produs dupa vechile metode taiwaneze.Frunzele proaspete de ceai sunt mai intai intinse pe o panza si uscate la soare ,apoi sunt mutate in cosuri de bambus cilindrice pana se zdrobesc si incep sa fermenteze.Dupa ce se ajunge la nivelul dorit de fermentare,ceaiul este uscat la temperaturi joase.Infuzia este luminoasa,deschisa iar aroma dulce,florala,mangaie simturile tuturor.

Preparare

2-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22076Ceai japonez Shake Matcha 200g

Ceai japonez Shake Matcha  200g
Dorim sa va prezentam o noutate absoluta!Acest sortiment 100% Matcha,zahar natural si pectina din fructe este perfect pentru prepararea bauturilor usoare si gustoase.
Momentan indisponibil

Ingrediente

matcha,zahar,pectina

Preparare

1-3 min
75° - 80°
4 lingurite/litru

22720Ceai verde China Sweet Osmanthus

Ceai verde China Sweet Osmanthus
 
Momentan indisponibil

Ingrediente

ceai verde,flori de osmanthus.

Preparare

2-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22972Ceai verde Assam Jonktallee

Ceai verde Assam  Jonktallee
Acest ceai este o specialitate nefermentată din regiunea cultivatoare de ceai Assam. Frunza sa verde, fină şi bine conturată, stârneşte interesul pentru ceai verde şi Assam. Caracterul său verzui unic face din acest ceai un exemplu extraordinar în lumea minunată a ceaiului. Este remarcabil felul în care această frunză normal fermentată, devenită acum neagră, dă naştere unui ceai verde. Mireasma de iarba verde proaspăt cosită este prezentă în infuzia colorată arămiu..

Preparare

3-5 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22823Ceai verde Special Ceylon

Ceai verde Special Ceylon
O specialitate minunată din Districtul Nuwara Eliya. Iniţialele LL indică o frunză lungă; literele ZM sunt iniţialele persoanei responsabile de această plantaţie. Frunza moale, mată, de culoare gri–verzuie este uşor cârlionţată şi seamănă cu frunza Chun Mee Chinezesc. Structura delicată a frunzei devine vizibilă în infuzie. Frunzele devenite acum maron–verzui dau o aromă picantă. Infuzia arămie este un indiciu asupra gustului care este plăcut, proaspăt, inţepător şi apreciat atât de iubitorii de Ceylon cât şi de ceai verde..

Preparare

2-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22608ACeai verde Special Gun Powder

Ceai verde Special Gun Powder
Cunoscut şi sub numele de "Zucha" sau " Ceai Perlat", acest Praf de Puşcă este mult mai fin decât predecesorul său. Asemeni clasicului Praf de Puşcă, frunzele sunt împăturite sub forma unor cartuşe. Rotaţia continuă le conferă o formă sferică. Frunzele sortimentului "Templul Cerului", sunt strâns împachetate şi reprezintă un indicâtor al calităţii. Aromă este mai blândă şi mai puţin amară decât a sortimentului clasic. Acest ceai poate fi savurat în orice moment al zilei. Dacă prima infuzie are o aromă prea înţepatoare, atunci înlăturaţi–o, şi incercaţi a doua oară . Astfel veţi elimina o mare parte din cofeină..

Preparare

1-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22962Ceai verde Sencha

Ceai verde Sencha
Cu acest ceai va oferim o bautura populara si frecvent consumata in China. Poate fi servit in orice moment al zilei si cu orice ocazie.Frunzele late ,cu aspect fragil,de o calitate medie,cu un continut scazut de cofeina,dau infuziei o culoare inchisa, verde-olive.Aroma este proaspata cu usoare note dulci.Este ideal atat pentru incepatori cat si pentru iubitorii de ceai verde..

Preparare

1-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22470Ceai verde Sencha Fukujyu

Ceai verde Sencha Fukujyu
Acest ceai este originar din regiunea Shizuoka aflată pe muntele Fujiyama, zonă unde se regăseşte mai bine de jumătate din producţia de ceai a Japoniei. Sortimentul descris este cules mecanic toamna. Cozile frunzelor şi resturile sunt îndepărtate manual. Sencha înseamnă "ceai înăbuşit". Acest ceai este atent procesat şi uşor înăbuşit inainte de rulare şi uscare. Frunza capătă astfel o structură foarte fină şi fragilă. Infuzia are o culoare verde maslinie. Gustul este distinct cu o notă dominantă după degustare şi este ideal pentru cei ce apreciază un ceai verde tare. Pe lângă gustul caracteristic, acest ceai este şi mai rentabil decât al competitorilor..

Preparare

1-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22873Ceai verde Kukicha

Ceai verde Kukicha
Calitatea acestui ceai se datoreaza petiolilor cunoscuti si sub numele de "kuki,"obtinuti in urma procesarii frunzelor Sencha si Bancha.Se obtine astfel un ceai lipsit aproape complet de cofeina,dar bogat in minerale.Kukicha prajit este un ceai verde special cu un puternic gust dulceag.Aroma usoara de cafea ne aminteste de ciocolata amaruie.In ciuda aparentelor,gustul este discret si ofera o senzatie placuta.Este potrvit atat in cursul zilei cat si seara..

Preparare

1-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru

22482Ceai verde Japan Genmaicha

Ceai verde Japan Genmaicha
"Genmaicha" inseamna orez natural. Aceasta specialitate se face din ceai Bancha la care s-a adaugat in proportie de 50% orez prajit.Gustul incomparabil este dat de blandetea ceaiului Bancha ,completata de nota caramelizata dulce si placuta a orezului.Datorita continutului redus de cofeina poate fi consumat in orice moment al zilei.Poate fi o experienta pozitiva atat pentru incepatori cat si pentru iubitorii ceaiului verde.Japonezii preferea acest ceai in special dupa-amiaza..

Ingrediente

ceai verde Bancha,orez decorticat.

Preparare

4-5 min
75° - 80°
1-3 lingurite/litru

22838Ceai verde Antu Valley

Ceai verde Antu Valley
Din această regiune mică a lumii ceaiului apar tot mai multe sortimente, accesibile ca preţ şi respectabile, de ceai verde pe piaţa mondială. Susţinem efortul comunităţii locale de ţărani, comercializând acest ceai modest. Frunza uşor cârlionţată, de mărime medie, cu vârfuri verzi şi argintii are caracterul tipic Nepalez al frunzelor nefermentate. Nota blândă străluceşte cu eleganţă şi caracter..

Preparare

2-3 min
75° - 80°
4-5 lingurite/litru