Cafea ambalata
Rezulta dintr-o alegere atenta a cafelelor Arabica si Robusta, o cafea pentru cei carora le plac un gust puternic si o crema inchisa la culoare. Produsul nostru este prajit ..
Rezulta dintr-o alegere atenta a cafelelor Arabica si Robusta, ...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Costa Rica SHB Dota Tarrazu, cafea 100% Arabica. Produsul nostru este mediu prajit si in cantitati mici, deci este intotdeauna proaspat...
Costa Rica SHB Dota Tarrazu, cafea 100% Arabica. Produsul nostr...
34,0 Lei Fără TVA: 31,2 Lei
Cafea decafeinizata prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie. Ideala pentru cei care doresc sa renunte la cofeina fara sa se lipseasca de placerea si gustul unei ca..
Cafea decafeinizata prin utilizarea tehnologiilor de ultima gen...
33,0 Lei Fără TVA: 30,3 Lei
O combinatie interesanta de patru sortimente de Arabica, cu un parfum de citrice, mandarine si miere, cu un corp placut si o aciditate medie, retrogust persistent de ciocola..
O combinatie interesanta de patru sortimente de Arabica, cu un ...
40,0 Lei Fără TVA: 36,7 Lei
Un amestec perfect al celor mai bune cafele Arabica si Robusta ce confera un corp si o aroma inconfundabile. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotde..
Un amestec perfect al celor mai bune cafele Arabica si Robusta ...
24,7 Lei Fără TVA: 22,7 Lei
Amestecul de top de la Kaffa, de Arabica si Robusta cu note de ciocolata cu alune si aciditate discreta. Produsul nostru este prajit in cantitati mici, deci este intotdeauna..
Amestecul de top de la Kaffa, de Arabica si Robusta cu note de ...
27,5 Lei Fără TVA: 25,2 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)