Ayurveda

Gratie aromei pline si putin dulci data de lemnul dulce, acest ceai este un companion perfect pentru cei aflati sub "stress ". Energia revigoranta si revitalizanta a acestui..
Gratie aromei pline si putin dulci data de lemnul dulce, acest ...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Dupa cum spun invataturile ayurvedice, acest amestec este calmant si va ajuta sa va recastigati echilibrul. Incercati-l si veti fi de acord cu noi. Gustul dulce si delicat, ..
Dupa cum spun invataturile ayurvedice, acest amestec este calma...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Acest sortiment va da forta necesara in perioadele in care postiti. Este o combinatie armonioasa care are la baza retete indiene din vechime. Aroma si gustul intense, picant..
Acest sortiment va da forta necesara in perioadele in care post...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Fructe, lemon grass–ul proaspat si condimentat cu ghimbir il face perfect impreuna cu gustul dulceag de lemn dulce. Aromele atractive ale acestui ceai combina invatatura Ind..
Fructe, lemon grass–ul proaspat si condimentat cu ghimbir il fa...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Traditiile din invataturile Ayurvedice reprezinta baza acestui sortiment, ce indeplineste cele mai inalte asteptari pentru un ceai de plante. Gustul picant si intepator cu o..
Traditiile din invataturile Ayurvedice reprezinta baza acestui ...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Nu doar femeile sunt seduse de aspectul atragator al acestui amestec. Deschideti saculetul si bucurati-va de aroma picanta a ienuparului si a portocalelor proaspete. Gustul ..
Nu doar femeile sunt seduse de aspectul atragator al acestui am...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Afişare 1 - 6 din 7 (2 pagini)