Ceai de fructe

Aceasta creatie este la fel de mandra ca si insula vulcanica cu acelasi nume, sau "Perla Polineziei". Pentru a-i onora numele nu am folosit unul din amestecurile noastre de ..
Aceasta creatie este la fel de mandra ca si insula vulcanica cu...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Aceste fructe mici si rosii au originea in America de Nord, dar au cucerit si restul lumii, prin urmare rata de ..
Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Ac...
16,0 Lei Fără TVA: 14,7 Lei
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate scazuta, iar sucul fructelor interactioneaza foarte bine cu dulceata bananei. Aroma de vanilie completeaza si inc..
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate sca...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de mere dulci si de nuanta rosiatica data de sfecla. Aroma predominanta este data de tentantele migdale dulci proa..
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de m...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Atunci cand primele albine incep sa cucereasca gradinile noastre, cand zilele devin incet mai lungi si natura se trezeste din nou, toate aromele dulci de primavara ne incant..
Atunci cand primele albine incep sa cucereasca gradinile noastr...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Cine nu isi aminteste de gradina plina de culoare si atat de imbietoare a bunicilor? Frunzele late de rubarba pe tulpinile lor roz, inalte, delicioasele capsuni culese pe as..
Cine nu isi aminteste de gradina plina de culoare si atat de im...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Afişare 1 - 6 din 22 (4 pagini)