Ceai de fructe

Nu putem petrece Craciunul fara un ceai de fructe cu aciditate scazuta. Acest ceai cu siguranta ne aminteste de bogatele platouri cu prajituri de sarbatoare. Aroma acestui c..
Nu putem petrece Craciunul fara un ceai de fructe cu aciditate ...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Aceste fructe mici si rosii au originea in America de Nord, dar au cucerit si restul lumii, prin urmare rata de ..
Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Ac...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate scazuta, iar sucul fructelor interactioneaza foarte bine cu dulceata bananei. Aroma de vanilie completeaza si inc..
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate sca...
20,0 Lei Fără TVA: 18,3 Lei
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de mere dulci si de nuanta rosiatica data de sfecla. Aroma predominanta este data de tentantele migdale dulci proa..
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de m...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Atunci cand primele albine incep sa cucereasca gradinile noastre, cand zilele devin incet mai lungi si natura se trezeste din nou, toate aromele dulci de primavara ne incant..
Atunci cand primele albine incep sa cucereasca gradinile noastr...
21,0 Lei Fără TVA: 19,3 Lei
Ai facut cunostinta cu fructul goji? Daca nu.., a sosit momentul! Lumea ceaiului a descoperit un nou super fruct. Fructele goji cunoscute si sub numele de "wolfberry NingXia..
Ai facut cunostinta cu fructul goji? Daca nu.., a sosit momentu...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Afişare 1 - 6 din 20 (4 pagini)