Ceai de fructe

Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Aceste fructe mici si rosii au originea in America de Nord, dar au cucerit si restul lumii, prin urmare rata de ..
Odata ce descoperiti merisoarele nu o sa le uitati asa usor. Ac...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate scazuta, iar sucul fructelor interactioneaza foarte bine cu dulceata bananei. Aroma de vanilie completeaza si inc..
Acest ceai de fructe rosii are o aroma placuta cu aciditate sca...
20,0 Lei Fără TVA: 18,3 Lei
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de mere dulci si de nuanta rosiatica data de sfecla. Aroma predominanta este data de tentantele migdale dulci proa..
O baza fara aciditate este reliefata de numeroasele bucati de m...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Ai facut cunostinta cu fructul goji? Daca nu.., a sosit momentul! Lumea ceaiului a descoperit un nou super fruct. Fructele goji cunoscute si sub numele de "wolfberry NingXia..
Ai facut cunostinta cu fructul goji? Daca nu.., a sosit momentu...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Cine nu isi aminteste de gradina plina de culoare si atat de imbietoare a bunicilor? Frunzele late de rubarba pe tulpinile lor roz, inalte, delicioasele capsuni culese pe as..
Cine nu isi aminteste de gradina plina de culoare si atat de im...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Punctul forte al acestui amestec select de fructe de padure i-l reprezinta aroma popularului desert german, similar unei budinci preparate cu fructe intregi. Acest ceai dulc..
Punctul forte al acestui amestec select de fructe de padure i-l...
16,0 Lei Fără TVA: 14,7 Lei
Afişare 1 - 6 din 21 (4 pagini)