Ceai negru

Cand este cules acest ceai, nu sunt luate cele mai tinere frunze si mugurele, ci doar frunza Souchong - cea coapta, cea mai mare din parte inferioara a plantei de ceai. Dupa..
Cand este cules acest ceai, nu sunt luate cele mai tinere frunz...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Aceasta gradina celebra ne aduce un ceai de prima culegere in perioada lunii aprilie care ilustreaza frunza tipica, mare, carnoasa, cu aspect brun deschis si nuante luminoas..
Aceasta gradina celebra ne aduce un ceai de prima culegere in p...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Vrem sa va oferim acest ceai atent ales, de calitate, care vine de la altitudini cuprinse intre 1000 si 2300 m. Foarte bine prelucrat, cu o frunza subtire, putin rosiatica, ..
Vrem sa va oferim acest ceai atent ales, de calitate, care vine...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Portocalele si scortisoara sunt marturiile sarbatorilor de Craciun. Baza amestecului este ceaiul negru Ceylon, la care se alatura o multime de ingrediente precum merele, van..
Portocalele si scortisoara sunt marturiile sarbatorilor de Crac...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Pentru toti acei bautori de ceai care inca considera ca amestecul nostru de ceai English Blend #22637, de exemplu, nu e destul de puternic. Ceaiuri alese din Assam si Sumatr..
Pentru toti acei bautori de ceai care inca considera ca amestec...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
In memoria decesului prematur a fiicei sale Margaret, care a iubit foarte mult aceasta gradina, proprietarul Dl. Bagdon a botezat plantatia dupa numele ei, la inceputul anul..
In memoria decesului prematur a fiicei sale Margaret, care a iu...
21,0 Lei Fără TVA: 19,3 Lei
Afişare 1 - 6 din 8 (2 pagini)