Ceai negru aromat

Un clasic, ce nu trebuie sa lipseasca din orice standard si desigur, in orice sortiment de Craciun. Amestecul puternic China-Ceylon, imbogatit cu bucati de scortisoara, ofer..
Un clasic, ce nu trebuie sa lipseasca din orice standard si des...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Este timpul sa intram in cercul roial cu aceasta creatie. De cand regina nu a catadicsit sa ne invite la ceai, ne-am gandit sa cream propriul nostru amestec ametitor care co..
Este timpul sa intram in cercul roial cu aceasta creatie. De ca...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Larg raspandita aroma de bergamota ofera clasicului rafinat din India o prospetime reala. Traditionalul Darjeeling din a doua perioada de culegere este o experienta gustativ..
Larg raspandita aroma de bergamota ofera clasicului rafinat din...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Traieste clipa.., si ce poate fi mai potrivit ca un ceai Ceylon usor, plin de mirodenii, decorat de culorile vii ale florilor. Aceasta aroma este alcatuita din cele mai exot..
Traieste clipa.., si ce poate fi mai potrivit ca un ceai Ceylon...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Nu numai pentru cei ce se trezesc devreme pe insula verde! Un ceai negru puternic cu gust intens de rom care intr-adevar te trezeste. Aroma fina de frisca nu putea lipsi iar..
Nu numai pentru cei ce se trezesc devreme pe insula verde! Un c...
14,0 Lei Fără TVA: 12,8 Lei
Decorul generos, ingredientele alcatuite din elemente dulci fragile, cacao si divinele bucati de vanilie sunt toate foarte tentante. Compozitia incomparabila de arome cremoa..
Decorul generos, ingredientele alcatuite din elemente dulci fra...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)