Ceai rooibos

Ca si cum migdala si caramelul au fost inventate pentru gustul delicat si vioi al rooibosului! Combinatia este perfecta, delicioasa si delicata decorata cu putina frisca. Ar..
Ca si cum migdala si caramelul au fost inventate pentru gustul ...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Din America de Nord pana in Africa de Sud, din Alaska la Capul Bunei Sperante, meciul dintre afine si vanilie si-a facut inca odata simtita prezenta. Este un amestec ce unes..
Din America de Nord pana in Africa de Sud, din Alaska la Capul ...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
O combinatia de lamaie si vanilie ce ofera o aroma discreta si delicata. Compozitia delicioasa si extrem de rafinata nu te lasa sa iti mai doresti nimic. Prospetimea si eleg..
O combinatia de lamaie si vanilie ce ofera o aroma discreta si ...
20,0 Lei Fără TVA: 18,3 Lei
Selectat dintre cele mai bune ceaiuri rooibos din Africa de Sud, imbunatatit cu cele mai bune condimente din lume: piper scortisoara, cardamom intregit de o "boare" de lemon..
Selectat dintre cele mai bune ceaiuri rooibos din Africa de Sud...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Lasa soarele sa te invadeze! Petalele luminoase si coaja de portocala aduc senzatia verii. Caldura ei se reflecta in gustul acestui ceai. Prospetimea portocalelor interactio..
Lasa soarele sa te invadeze! Petalele luminoase si coaja de por...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Note voluptoase de portocale proaspete, zemoase si dulci in armonie cu lamaia si prospetimea frunzelor de menta, se unesc excelent pentru a intari caracterul dulce al ceaiul..
Note voluptoase de portocale proaspete, zemoase si dulci in arm...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)