Ceai verde
Din aceasta regiune mica a lumii ceaiului apar tot mai multe sortimente de ceai verde pe piata mondiala, accesibile ca pret si respectabile. Sustinem efortul comunitatii loc..
Din aceasta regiune mica a lumii ceaiului apar tot mai multe so...
23,0 Lei Fără TVA: 21,1 Lei
În China, acest ceai este foarte popular, iar tradiția sa este foarte veche. Acest ceai a influențat ideea iubitorului de ceai european de ceai verde. Chun Mee înseamnă „spr..
În China, acest ceai este foarte popular, iar tradiția sa este ...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Aceasta specialitate originara din provincia Guangxi din sudul Chinei este un clasic. Istoria traditionala a productiei sale, ce nu a suferit modificari majore, se bazeaza p..
Aceasta specialitate originara din provincia Guangxi din sudul ...
23,0 Lei Fără TVA: 21,1 Lei
"Genmaicha" inseamna orez natural. Aceasta specialitate se face din ceai Bancha la care s-a adaugat in proportie de 50% orez prajit. Gustul incomparabil este dat de blandete..
"Genmaicha" inseamna orez natural. Aceasta specialitate se face...
27,0 Lei Fără TVA: 24,8 Lei
Va prezentam un ceai de inalta calitate, foarte popular in Japonia. Pentru asa-numitul "ceai crenguta" sunt folosite nervurile delicate ale frunzelor si amestecate cu binecu..
Va prezentam un ceai de inalta calitate, foarte popular in Japo...
35,0 Lei Fără TVA: 32,1 Lei
Va oferim o bautura populara si frecvent consumata in China. Frunzele late, cu aspect fragil, de o calitate medie, cu un continut scazut de cofeina, dau infuziei o culoare i..
Va oferim o bautura populara si frecvent consumata in China. Fr...
13,0 Lei Fără TVA: 11,9 Lei
Afişare 1 - 6 din 11 (2 pagini)