Departamentele noastre
Inchide
Departamentele Kaffa

Ceai verde
Din aceasta regiune mica a lumii ceaiului apar tot mai multe sortimente de ceai verde pe piata mondiala, accesibile ca pret si respectabile. Sustinem efortul comunitatii loc..
Din aceasta regiune mica a lumii ceaiului apar tot mai multe so...
18,5 Lei Fără TVA: 17,0 Lei
Acest ceai este o specialitate nefermentata din regiunea cultivatoare de ceai Assam. Frunza sa verde, fina si bine conturata, starneste interesul pentru ceai verde si Assam...
Acest ceai este o specialitate nefermentata din regiunea cultiv...
18,5 Lei Fără TVA: 17,0 Lei
Aceasta specialitate originara din provincia Guangxi din sudul Chinei este un clasic. Istoria traditionala a productiei sale, ce nu a suferit modificari majore, se bazeaza p..
Aceasta specialitate originara din provincia Guangxi din sudul ...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
"Genmaicha" inseamna orez natural. Aceasta specialitate se face din ceai Bancha la care s-a adaugat in proportie de 50% orez prajit. Gustul incomparabil este dat de blandete..
"Genmaicha" inseamna orez natural. Aceasta specialitate se face...
20,0 Lei Fără TVA: 18,3 Lei
Va prezentam un ceai de inalta calitate, foarte popular in Japonia. Pentru asa-numitul "ceai crenguta" sunt folosite nervurile delicate ale frunzelor si amestecate cu binecu..
Va prezentam un ceai de inalta calitate, foarte popular in Japo...
29,0 Lei Fără TVA: 26,6 Lei
Va oferim o bautura populara si frecvent consumata in China. Frunzele late, cu aspect fragil, de o calitate medie, cu un continut scazut de cofeina, dau infuziei o culoare i..
Va oferim o bautura populara si frecvent consumata in China. Fr...
12,0 Lei Fără TVA: 11,0 Lei
Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)