Ceai verde aromat

Acest amestec format din ceai verde si aromatele frunze de "yerba mate" e o reala surpriza. Bogat decorat, captiveaza atat prin aspectul izbitor cat si prin gustul complet n..
Acest amestec format din ceai verde si aromatele frunze de "yer...
16,0 Lei Fără TVA: 14,7 Lei
Carambola nu mai este straina in emisfera noastra: Stele decorative fac  parte din multe decoratiuni de cocktail.Am combinat "steaua" noastra cu alte doua fructe exotic..
Carambola nu mai este straina in emisfera noastra: Stele decora...
24,0 Lei Fără TVA: 22,0 Lei
Praf de pusca chinezesc de inalta calitate,aroma de menta americana sunt combinate pentru a crea o experienta speciala a gustului. Aromata, revigoranta, dar si bogata, aceas..
Praf de pusca chinezesc de inalta calitate,aroma de menta ameri...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Acest sortiment este mai fin cand vine vorba de calitate si gust. Frunzele sale au fost recoltate si procesate mai atent, iar mugurii au fost sortati cu o mai mare delicatet..
Acest sortiment este mai fin cand vine vorba de calitate si gus...
18,0 Lei Fără TVA: 16,5 Lei
Fructe coapte si zemoase combinate cu un ceai verde de calitate. Proaspat culese, servite cu inghetata sau savurate intr-o infuzie de ceai, fructele de padure continua sa ne..
Fructe coapte si zemoase combinate cu un ceai verde de calitate...
21,0 Lei Fără TVA: 19,3 Lei
In fiecare an asteptam sosirea primaverii cu speranta si entuziasm in inimile noastre. Cu acest amestec va puteti bucura de atingerea primelor raze calde de soare de-a lungu..
In fiecare an asteptam sosirea primaverii cu speranta si entuzi...
17,0 Lei Fără TVA: 15,6 Lei
Afişare 1 - 6 din 15 (3 pagini)