Departamentele noastre
Inchide
Departamentele Kaffa

Festivity blends
Culori vesele arome speciale de Craciun: bucati de capsuni si stelutele de anason iti capteaza privirea si iti trezesc curiozitatea. Descoperi o abundenta de fructe si condi..
Culori vesele arome speciale de Craciun: bucati de capsuni si s...
16,0 Lei Fără TVA: 14,7 Lei
Fulgi mari, albi, se aseaza usor la fereastra ta si un vant rece de iarna suiera printre copaci. Momentul perfect pentru o cana de ceai, un amestec festiv care aduce o ating..
Fulgi mari, albi, se aseaza usor la fereastra ta si un vant rec...
14,0 Lei Fără TVA: 12,8 Lei
Portocalele si scortisoara sunt marturiile sarbatorilor de Craciun. Baza amestecului este ceaiul negru Ceylon, la care se alatura o multime de ingrediente precum merele, van..
Portocalele si scortisoara sunt marturiile sarbatorilor de Crac...
15,0 Lei Fără TVA: 13,8 Lei
Un ceai atragator si generos decorat, va ispiteste cu un gust de o intensitate extraordinara: biscuiti proaspeti de turta dulce si portocale dulci. Ingrediente exotice precu..
Un ceai atragator si generos decorat, va ispiteste cu un gust d...
13,0 Lei Fără TVA: 11,9 Lei
Iata un amestec extraordinar pentru zilele de Craciun! Ceaiul verde si ceaiul alb, nobile, atent selectionate, provenind din China, va ofera o experienta de neuitat, atat vi..
Iata un amestec extraordinar pentru zilele de Craciun! Ceaiul v...
18,5 Lei Fără TVA: 17,0 Lei
O decorare darnica a unui amestec delicios de arome. Avand ca baza iubitul Sencha, este completat de ingrediente de inalta calitate precum migdalele, vanilia si bucatile de ..
O decorare darnica a unui amestec delicios de arome. Avand ca b...
14,0 Lei Fără TVA: 12,8 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)