Departamentele noastre
Inchide
Departamentele Kaffa

Herb tea /Spice tea blends
Aceasta bautura nationala cu cafeina este originara din Paraguai, sudul Braziliei si Argentina. Ceaiul provine din frunzele verzi a unei specii de ilice care se spune ca ar ..
Aceasta bautura nationala cu cafeina este originara din Paragua...
9,0 Lei Fără TVA: 8,3 Lei
Calitatea nostra provine din interiorul scoartei arborelui Tecoma-Lapacho, cunoscut, de asemenea, sub numele de "Arborele Purple Lapacho", care in comparatie cu scoarta exte..
Calitatea nostra provine din interiorul scoartei arborelui Teco...
9,0 Lei Fără TVA: 8,3 Lei
Exista ceva mai popular decat combinarea aromelor de portocale si vanilie? Am imbinat aceste arome cu gustul unic de Lapacho, o creatie care te ridica la cer!..
Exista ceva mai popular decat combinarea aromelor de portocale ...
10,0 Lei Fără TVA: 9,2 Lei
Populara aroma proaspata de portocale dulci se potriveste bine cu ceaiul mate puternic, condimentat, usor afumat. Specialitatea delicioasa, putenic decorata este o oferta de..
Populara aroma proaspata de portocale dulci se potriveste bine ...
10,0 Lei Fără TVA: 9,2 Lei
Acesta este peppermintul, popular, clasic, traditional, cu o prospetime noua si plina de viata. In asta consta succesul acestui amestec de plante de ceai. Fara exagerare foa..
Acesta este peppermintul, popular, clasic, traditional, cu o pr...
14,0 Lei Fără TVA: 12,8 Lei
Peppermintul care creste salbatic, una din nenumaratele varietati de menta, poate fi gasit numai in centru si sudul Europei. Astazi e cultivata in toata Europa si in Africa...
Peppermintul care creste salbatic, una din nenumaratele varieta...
14,0 Lei Fără TVA: 12,8 Lei
Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)