Herb tea /Spice tea blends
Aceasta bautura nationala cu cafeina este originara din Paraguai, sudul Braziliei si Argentina. Ceaiul provine din frunzele verzi a unei specii de ilice care se spune ca ar ..
Aceasta bautura nationala cu cafeina este originara din Paragua...
12,0 Lei Fără TVA: 11,0 Lei
Aceste flori joaca un rol important in ceaiurile de fructe si dau o infuzie proaspata si condimentata. Culoarea si modificarile de aciditate depind de tara de unde provin. I..
Aceste flori joaca un rol important in ceaiurile de fructe si d...
12,0 Lei Fără TVA: 11,0 Lei
Calitatea nostra provine din interiorul scoartei arborelui Tecoma-Lapacho, cunoscut, de asemenea, sub numele de "Arborele Purple Lapacho", care in comparatie cu scoarta exte..
Calitatea nostra provine din interiorul scoartei arborelui Teco...
12,0 Lei Fără TVA: 11,0 Lei
Exista ceva mai popular decat combinarea aromelor de portocale si vanilie? Am imbinat aceste arome cu gustul unic de Lapacho, o creatie care te ridica la cer!..
Exista ceva mai popular decat combinarea aromelor de portocale ...
12,0 Lei Fără TVA: 11,0 Lei
Populara aroma proaspata de portocale dulci se potriveste bine cu ceaiul mate puternic, condimentat, usor afumat. Specialitatea delicioasa, putenic decorata este o oferta de..
Populara aroma proaspata de portocale dulci se potriveste bine ...
13,0 Lei Fără TVA: 11,9 Lei
Acesta este peppermintul, popular, clasic, traditional, cu o prospetime noua si plina de viata. In asta consta succesul acestui amestec de plante de ceai. Fara exagerare foa..
Acesta este peppermintul, popular, clasic, traditional, cu o pr...
19,0 Lei Fără TVA: 17,4 Lei
Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)