Livrare si plata

Cum cumpar?

Poti sa iti alegi produsele dorite din magazinul nostru virtual selectand categoria principala din partea de sus (Ceai, Cafea, Confiserie, Accesorii) si mai apoi o sectiune de produse.

Cand te-ai hotarat la un produs, apasa butonul "Adauga in cos" si acesta va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi din partea dreapta.

In interiorul cosului apasa pe butonul "Plaseaza comanda" pentru a efectua comanda dorita. Urmeaza trei pasi simpli in care ne dai adresa de livrare si alegi modalitatea de plata, iar comanda va fi procesata in cel mai scurt timp.Pentu persoane fizice va rugam sa competati si CNP-ul.

Cum platesc?

Nou!!! Pentru Bucuresti taxa de curierat este 17 RON pentru primul kg si 1,7 RON pentru fiecare kg aditional.

Toate preturile produselor includ TVA.      

Clientii trebuie sa achite taxa de curierat rapid (CARGUS curier)  in valoare de 20 RON pentru primul kg  si 1,7 RON pentru fiecare kg aditional. Pentru comenzi mai mari de 500 RON transportul este gratuit.

Plata se poate realiza:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


2. ramburs in momentul predarii coletului la adresa de livrare.